tisdag 9 juli 2013

Nu blir det tydligare

Vi får en del frågor kring vad man som kund får betalt när man skickar in kläder till oss. Eftersom vi vill att det ska vara tydligt för alla hur mycket vi betalar för de plagg vi köper in, har vi skapat en tabell som visar hur mycket du får för de kläder som vi väljer att köpa in.

Minimeras försäljningsprisUpp till 49 kr50-99 kr100-149 kr150-199 kr200 kr el mer

Din procentuella kommission per plagg baseras på hur mycket vi beräknar sälja respektive plagg för.10 %15 %25 %35 %
40 %


En nyhet, som också framgår av tabellen, är att vi numera betalar upp till 40 procent av försäljningspriset för de kläder vi väljer att köpa in. Anledningen till att vi också utökar spannet mellan vad du får betalt för olika plagg är framför allt att vi vill uppmuntra våra kunder att skicka fler kläder i en högre prisklass. Detta beror framför allt på att det är svårare för oss att göra en vinst på kläder i den lägre priskategorin eftersom den fasta kostnaden för att hantera ett plagg är den samma för oss, oavsett försäljningspris.

Läs gärna mer om vår rensa ur service här!

Vi hoppas att ni får en fantastisk sommar med många soliga dagar och kom i håg att en utmärkt sysselsättning de dagar det mot förmodan skulle regna är att rensa i barnens garderob inför hösten :).








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar